Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CHP aday adayı Akın'a nazar boncuğu

CHP aday adayı Akın

CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akın, Balıkesir-Karesi İlçe Başkanlığını ziyaretinde partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Konuşması esnasında Akın'a bir de nazar boncuğu hediye edildi.

CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akın, Balıkesir-Karesi İlçe Başkanlığını ziyaretinde partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Konuşması esnasında Akın’a bir de nazar boncuğu hediye edildi.
CHP Karesi İlçe Başkanlığı ziyaretinde birçok partili tarafından karşılanan Akın, “Hedeflerimiz var, bunlar için çok çalışmak zorundayız. Kendimize büyük hedefler koyarak yola çıktık, bunları gerçekleştirmek için çok çalışıyoruz, daha çok çalışacağız. Bu yolda bir olmak, birlik olmak zorundayız. 2011’de güzel bir oy artışı sağladık, yine aynı çalışkanlık ve özveriyle bütün örgütümüzle beraber Haziran Seçimleri’nde de çok güzel bir başarı yakalayacağız.” Dedi.
CHP’li bir bayan Akın’a “Allah seni nazarlardan korusun” diye haykırdı
Enerjisi ve konuşmasıyla bütün salonu etkilemeyi başaran Akın’a partili bir hanım, “Allah seni nazarlardan korusun” diyerek bir nazar boncuğu taktı.
Akın konuşması sonrası bir partilinin “Bu gücü nereden alıyorsunuz?” sorusuna karşılık “Bu gücü sadece halkın sevgisinden alıyorum. Başka hiçbir şey sizlerin bu sevgisi kadar bana güç veremez. Bu sevgiye layık olmak için çalışacağım.” diye konuştu.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false